top of page

Bekwaamheidsdossier

Hier presenteer ik alle vaardigheden die ik heb geleerd bij het vak O&O.

Videocamera

Vaardigheid 5: Film maken/monteren

Voor de meesterproef hebben mijn groepsgenoten en ik ervoor gekozen om een film te maken als onderdeel van het eindproduct. Hierbij heb ik verdiept in filmtechnieken en de verschillende monteerprogramma's en hoe ze werken,

naaien deken

Vaardigheid 4: Werken met een naaimachine

Voor het zakkenrollers project hebben we als eindproduct verborgen zakken ontworpen. Wij wilden ook een prototype maken bij het ontwerp. Hiervoor moest ik ook leren met de naaimachine te werken. Dit was dan ook een nieuwe vaardigheid voor mij.

hout.jfif

Vaardigheid 3: Houtverbinding

Ik heb geleerd hoe ik een halfhoutverbinding kan maken. Om deze houtverbinding te maken heb ik gebruik gemaakt van een handzaag en houtlijm.

3D Cubes

Vaardigheid 2: Kubus maken

Ik kan een kubus van exact 10cm x 10cm x 10cm maken. Deze kubus heb ik gemaakt van karton.

Image by Carlos Muza

Vaardigeheid 1: Portfolio opstellen

Om alle projecten en vaardigheden te kunnen presenteren en mijn ontwikkeling te kunnen bijhouden heb ik een portfolio opgebouwd. Dit is een nieuwe vaardigheid voor mij omdat ik nooit een website heb gemaakt. Daarnaast heb ik uit deze ervaring geleerd dat ik niet op een willekeurige site mijn portfolio kan opstellen. Zo heb ik een hele lange tijd gewerkt met Simplesite, dit was een succes tot al mijn voortgang werd verwijderd en mijn account werd geblokkeerd. Al mijn werk is helaas verloren gegaan, maar dir was ook een kans om met anderen sites te werken en nieuwe ervaringen daarmee op te doen. Zo weet ik dat ik in ieder geval mijn werk ergens anders moet opslaan: ).

Bekwaamheidsdossier: Projecten
bottom of page