top of page

Doelen en evaluatie

Image by sofatutor
Handgemaakt
Image by CoWomen

Doel/Evaluatie #3

Mijn vorige doel was om meer in de werkplaats te zijn en mijn handvaardigheden te verbeteren. Helaas is dat bij dit project niet gelukt. Dit is helemaal niet erg, want bij dit project was het eindproduct geen bouwwerk. Ik vond het heel interessant om voor mijn laatste opdracht met ouderbetrokkenheid te werken. Ik vond het wel een uitdagende opdracht omdat  het een complex onderwerp is en het niet makkelijk is om volwassen te motiveren. Uiteindelijk ben ik wel tevreden over het eindproduct omdat dit niet alleen uit een onderzoek en een adviezenrapport bestaat.

Doel/Evaluatie #2

De vorige keer had ik aangegeven dat ik wil werken aan goede realistische doelen te stellen. Het is me bij dit project aardig gelukt. Ik heb een goede samenwerking met mij groepsgenoten gehad en samen hadden we hetzelfde doel waardoor ik aan het einde van de project tevreden was over het eindproduct. Bij deze opdracht moest ik veel bouwen, wat ik erg leuk vind. Alleen heb ik het lang niet gedaan waardoor de vaardigheden niet even goed meer in mijn vingers had. Ik zou daarom misschien meer in de werkplaats willen werken.

Doel/Evaluatie #1

Ik heb al een aantal projecten achter de rug en merk dat ik wel aan een aantal eigenschappen zou willen werken. Zo heb ik het gevoel dat ik te hoge verwachtingen heb van mezelf, groepsgenoten en het eindproduct dat we uiteindelijk leveren. Dit zorgt ervoor dat ik nooit volledig tevreden ben en continue teleurgesteld raak. Mijn doel voor het volgende project is om realistische verwachtingen en doelen te hebben en tevreden zijn met het beste wat mijn groepsgenoten en ik kunnen leveren.

Ontwikkelingsdossier: Projecten
bottom of page